STANGE: Har du litt tid og plass til overs? Da er du kanskje den rette vertsfamilien for den 17 år gamle jenta Fah-Aaron.

Fah-Aaron er ei trivelig jente fra Thailand som er utvekslingselev i Norge dette skolerået. Hun går på Stange videregående skole, og stortrives. Velkomstfamili­en hennes skal imidlertid snart på reisefot, og Fah-Aaron trenger derfor en vertsfamilie hun kan bo hos resten av skoleåret, opplyser Lill-Iren Eriksen Lagathu i elevutvekslings-organisasjonen Explorius Education til Stangeavisa.

– Fah-Aaron er en familiekjær jente, som også er opptatt av å gjøre det bra på skolen. Hun er glad i dyr, opptatt av frivillig arbeid og liker matlaging. Hun valgte å reise til Norge fordi hun ønsket å lære et nytt språk og oppleve en ny kultur. I fremtiden har hun en drøm om å bli diplomat, sier Eriksen Lagathu til Stangeavisa.

Nå lurer hun på om noen av Stangeavisas lesere kan tenke seg å være vertsfamilie, eller om de kjenner noen som kan ha lyst til å bidra med dette fram til sommeren.

Du treffer Lill-Iren Eriksen Lagathu på telefon 21 37 75 09.